Adres

Zafer Mah. Çiftlik Sk. No:17 Buca Kaynaklar

Email

info@megatente.com.tr

×

Oval Pergola İzmir

Pergola, sütun ve direklerden oluşturularak tasarlanmış dış mekân çerçeve sistemidir. Oval pergola, eğim özelliğine sahip iskelet raylı sistem üzerinde hareket ederek, açılıp ve kapanabilen çatı sistemidir. İzmir Mega Tente Sistemleri, tecrübeli ustaları ve teknolojik cihazları ile müşterilerinin istekleri doğrultusunda farklı renk, kumaş, malzeme, opsiyonel parçalar takarak tek ya da çift katlı oval pergola yapabilmektedir.

İzmir Oval Pergola Sistemleri

Oval pergola sistemleri standart pergola sistemlerinden fazlasıyla beklentileri karşılamaktadır. Uzaktan kumanda sayesinde kolaylıkla açılıp kapanabilen ve her türlü hava şartlarından etkilenmeyen pergola sistemleridir. Oval pergola sistemine opsiyonel olarak yağmur, güneş ve rüzgâr sensörleri takılabilir. Böylece olumsuz hava koşullarını otomatik olarak engelleyebilirsiniz. Eğimli olan modeller rüzgâra karşı dayanıklıyken, düz modelleri ise orta derece dayanıklılığa sahiptir. Oval pergolanın en önemli özelliği, görsel şıklığını tamamlayan ve yumuşak parçaları ile hayal ettiğiniz tasarımı oluşturmanıza imkân tanır. Dinamik ve estetik görünüme sahip bu sistem, iş yeri ve konutlara uyum sağlar.

Oval pergola, günümüzde vatandaşlar arasında oval tente ya da radüslü pergola olarak bilinir. İzmir Mega Tente Sistemleri, raylı sistem sayesinde otomatik ve manuel sistem sayesinde siwich ile açılıp kapanabilen oval pergola sistemleri üretimi yapmaktadır. Şekil yapısı itibariyle dikkatleri üzerine çeken oval pergola işletmelerde restoran, kafe, turistik işletmeler, çay bahçelerinde, evlerde ise bahçe, balkon, teras, havuz kenarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Raylar üzerinde hareket eden mekanizma ses çıkararak çevreye zarar vermez. Solmayan kumaş, paslanmayan parçaları göz önüne alındığında, oval pergola bakımı ve temizliği kolaylıkla yapılabilmektedir. Sistemde kullanılan motor ithal olup, garantili bir üründür.

İzmir Mega Tente Sistemleri olarak, mağazamıza gelen müşterilerimize ücretsiz keşif, mağazamızdaki modelleri ve yaptığımız projeleri göstererek oval pergola modelleri tercihinde yardımcı oluyoruz. Ölçüler alındıktan sonra firmamızın atölyesinde tecrübeli ustalarımız teknolojik cihazları kullanarak oval pergola üretimini yapar. En kısa sürede adresinize gelerek ürünün montajını gerçekleştirir. Gerekli bilgilendirmenin ardından oval pergola sistemini rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mega Tente Sistemleri Pergola Modelleri

Otomatik Pergola

Bioclimatic Pergola

Rolling Roof

Akıllı Çatı Uygulamaları

Motorlu Pergola

Oval Pergola Kullanım Alanları

Kafe

Restoran

Lokanta

Çay bahçesi

Mağaza

Ev

Balkon

Teras

Havuz kenarı

Oval Pergola Özellikleri

Sistem alüminyum enjeksiyonlu profillerden oluşmaktadır.

Farklı renk, kumaş ve model çeşitleri seçilebilmektedir.

Mevsim şartları nedeniyle ortaya çıkabilecek olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır.

Cıvata, bağlantı noktaları ve metal kısımlarda elektrostatik boya kullanılarak üretilmiştir. Böylece bu noktalar paslanmaz.

Elektronik sistem ve motor türü ithaldir.

Opsiyonel olarak LED aydınlatma, rüzgâr, yağış, ısı ve ses yalıtım sensörleri takılabilmektedir.

Büyük mekânlarda kullanılması uygundur.

Küçük mekânlarda ise geniş alanların oluşmasını sağlayarak kullanıma açar.

Metal bağlantı noktalarında bulunan bölümlerde galvaniz parça kullanılmıştır.

Kumaş ve kullanılan diğer parçalar her türlü hava şartlarına dayandığı gibi su geçirmeme özelliğine sahiptir.

Ürünlerimiz firmamız tarafından garanti kapsamındadır.

Oval Pergola Avantajları

Raylı ve motorlu şekilde yaptırarak kullanabilirsiniz.

Otomatik kumanda ile kolaylıkla açılıp kapanmasını kontrol edebilirsiniz.

Eğimli yapısı sayesinde her türlü iş yeri ve konutlardaki mekâna uyum sağlar.

İşletmelerde ve konutlarda açık alanları genişletip, her mevsim kullanmasına fırsat tanır.

Mekânı hava koşullarından doğabilecek dış etkenlerden korur.

Kullanışlı ortam yaratır.

Bakımı, temizliği, tamiri ve onarımı kolaydır.

Oval Pergola Fiyatı

İzmir Mega Tente Sistemleri, müşterilerine kaliteli ürün ve uygun fiyatlar dâhilinde hizmet vermektedir. Model, kullanılacak malzeme, opsiyonel parçalar, pergolanın ve uygulanacak alanın ölçüleri nedeniyle oval pergolanın fiyatı değişmektedir. Ödeme kolaylığı sunan firmamız, montaj sonrasında ortaya çıkabilecek arıza ve sorunlar içinde de ücretsiz teknik servis hizmeti vermektedir. İzmir Mega Tente Sistemleri ile iletişim kurarak, oval pergola modelleri ve fiyatları konusunda daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...