Adres

Zafer Mah. Çiftlik Sk. No:17 Buca Kaynaklar

Email

info@megatente.com.tr

×

Win Tente İzmir

Tente, bir yapıyı ve mekânı çevreden gelebilecek her türlü dış etkenlere karşı koruyan bez, naylon gibi maddelerden yapılmış örtü sistemidir. İngilizce’de window (pencere) ve lent (ödünç) kelimelerinin birleşiminden ortaya çıkmıştır. Türkçe’de ise VİN tente olarak hayatımıza girmiştir. Win tente, pencere ve balkonlar için yapılmış gölgelik sistemi olarak adlandırılır. Kullanımı oldukça kolay olan Win tente modelini uzaktan kumanda ya da takılan motor sayesinde rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. İş yerlerinde mağaza vitrinlerinde, evlerde ise balkon ve camlarda kullanılır. İzmir Mega Tente Sistemleri, tecrübeli ekibi ve son model cihazlarıyla kendi üretim fabrikasında ev ve iş yerleri için Win tente imalatı ve montajını en uygun fiyatlara yapmaktadır.

İzmir Win Tente

Win tente yapımı esnasında; metal kısımlarında demir, alüminyum, bakır ve pirinç malzemeler kullanılır. Cephe uzunluğu 0-50 santim ile 300 santim arasında olmaktadır. 30 santim ile 120 santim arasında ileriye açabilme özelliğine sahiptir. İzmir Tente Sistemleri olarak, montaj sonrasında vereceğimiz bilgiler dâhilinde Win tenteyi rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Her ihtimali göz önüne alarak, ortaya çıkabilecek sorunlara karşı ücretsiz teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Yapıya şık görünüm katması ve dekor amaçlı olarak da kullanılması nedeniyle müşteriler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Win tente, kasetli ve ayaklı tente sistemlerinde olduğu gibi açık alanlarda pek kullanılmaz. Duvara ya da sabit bir yere montajı yapılmadan kullanımı pek doğru değildir. 0-180 derece aralıklarda açılma ve kapanma özelliğine sahiptir. Sistemi bu derece aralığında istenilen yöne doğru açarak kullanabilirsiniz. Böylece müşterilerinizin, arkadaşlarınızın ve aileniz için aydınlık ve gölge bir alan oluşturarak, hep birlikte keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. İzmir Mega Tente Sistemleri olarak, Win tente modelinde farklı aksam, kumaş, renk, logo ve desen çeşitleri sunuyoruz. İstediğiniz ölçü ve özellikte yaptırma fırsatından faydalanabilirsiniz. Sistemi kapalı olduğu sürece az yer kapladığı gibi açık olduğu zaman ki gibi şık görünümden kesinlikle taviz vermez. Alt ve yan taraftan içeri doğru açılır şekilde yapılan tente sayesinde, ışık ve güneşin avantajlarından mahrum kalmazsınız.

Açma kollarını düz veya bükümlü olarak tercih edebilirsiniz. Eski tente modelleri insan gücü yardımıyla açılıp kapatılırken, teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeni yapılan tente modelleri motor ve elektronik cihazlar sayesinde otomatik olarak açılıp kapanması sağlanmıştır. Tenteye takılacak sensörler sayesinde mevsim şartlarına göre oluşabilecek rüzgâr, güneş ve yağmur gibi olayları otomatik olarak engelleyebilirsiniz. Diğer tente modellerine göre daha yüksek yerlere montajı yapılabilmektedir. Pencereler gizlenmediği gibi; havalandırma ve ışık almaya yardımcı olur. İster açık, ister kapalı ortam olsun; yapıyı yağmur, fırtına, rüzgâr gibi doğa olaylarına karşı korur. Win tente, nemli iklimlere sahip iller için en iyi seçimdir. İçeriye su sızıntısı olmayacağı için, ortamı rahatlıkla havalandırabilirsiniz. Böylece nemlenmeyi engellemiş olursunuz.

Win Tente Kullanım Alanları

Ev

Balkon

Mağaza vitrinleri

İş yerleri

Win Tente Özellikleri

Dekoratif olarak kullanılabilir.

Kullanımı pratiktir.

Kullanılan malzemeler nedeniyle uzun yıllarca kullanılabilir.

Alüminyum parça ve profiller sayesinde dayanıklıdır.

Çevresinde kullanılan metal ve alüminyum parçalarda kullanılan elektrostatik boya sayesinde paslanmaz.

Yay sistemi sayesinde rüzgâra karşı dayanıklıdır.

0-180 derece arasında farklı yönlere dönebilir.

Uzaktan kumanda ya da motor sayesinde uzaktan kontrol edilebilir.

Güneş ve rüzgâra karşı takılan sensör sayesinde dış etkenler oluştuğunda otomatik olarak açılır ve kapanır.

Kapalı olduğu sürece daha az yer kaplar.

Kaliteli kumaş, renk ve desen seçenekleri mevcuttur.

Kaset sistemi takılarak kumaşın daha uzun kullanılmasını sağlanır.

Win Tente Avantajları

Kolaylıkla açılır ve katlanır.

Diğer tente modellerine göre dayanıklı yapıya sahiptir.

Teknolojiye ayak uyduran bir sistem olduğu için farklı modellerini seçebilirsiniz.

Win Tente Fiyatları

İzmir Mega Tente Sistemleri olarak, siz değerli müşterilerimize ekonomik fiyat ve esnek ödeme planlarımız bulunmaktadır. Yapılacak alanın metrekaresi, kullanılacak tentenin ölçüsü, kumaşı, yazı-logo kullanılması gibi faktörler nedeniyle Win tente fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Sabit bir fiyat olmadığından firmamızın ücretsiz keşif hizmetinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz mağazamıza gelerek daha önce yapmış olduğumuz projeleri inceleyebilirsiniz. Böylece hem fiyat hem de model konusunda kara vermiş olursunuz. Henüz hiçbir şeye kara vermediyseniz, İzmir Mega Tente Sistemleriyle iletişim kurarak, Win tente model ve fiyatları konusunda bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...