Adres

Zafer Mah. Çiftlik Sk. No:17 Buca Kaynaklar

Email

info@megatente.com.tr

×

Karpuz Tente İzmir

Tente, bir yapıyı ve mekânı olumsuz hava şartlarından koruyan örtü sistemidir. Karpuz tente, oval ve dilim görünümlü şekilde tasarlanarak yapılmış gölgelendirme sistemidir. Her ev ve mekâna uyum sağlar. Şık tasarımı ile ön plana çıkan bu model mağaza, butik ve dükkân sahipleri tarafından sıkça tercih edilen sistemlerden biri haline gelmiştir. İzmir Mega Tente Sistemleri, teknolojik cihazları ve tecrübeli ustalarıyla karpuz tente üretimini hayal ettiğiniz şekilde tasarlayabilmektedir. Tentenin ön tarafına yapılan logo veya isim ile ilgi çekici tabela görevi görür. Ev ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılan bir modeldir. Yapınızı ve mekânınızı mevsimlerden ortaya çıkabilecek güneş, yağış, rüzgârdan korunmasına yardımcı olur. Şık tasarımı ve pratik kullanımı sayesinde hayatınızı kolaylaştırır.

İzmir Karpuz Tente

Eski yıllarda iş yerlerinin ön cepheleri yağmur, güneş ve rüzgârdan etkilenmemesi için, çeşitli kumaşlardan yapılan hasır çadır veya brandalar ile örtülürmüş. Yıllar geçtikçe iş yeri sahipleri mekânlarının önünü korumak için farklı arayışlara girmeye başladı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, hasır çadır ve brandanın yerini tente, branda ve pergolalar almaya başladı. İzmir Mega Tente Sistemleri, İzmir ve ilçelerinde tente, pergola ve branda sektöründe müşterilerine hizmet vermektedir. Örneğin, iş yerine modern ve nostaljik görünüm katmak istiyorsanız, ekonomik açıdan uygun olan karpuz tente modelini tercih edebilirsiniz.

Oluşturduğu şekil itibariyle karpuz tente adını almıştır. Diğer tente modellerine göre daha geniş alanlara montajı yapılabilmektedir. Örneğin, restoranlar da olduğu gibi ev pencerelerinde de montajı kolaydır. İzmir’in neresinde olursanız olun, karpuz tente yaptırmaya karar verdiyseniz, İzmir Mega Tente Sistemlerinin tecrübeli ustaları tente uygulanacak mekâna gelerek gerekli ölçüleri alarak projelendirilir. Sizlere gerekli bilgiyi verir. Kendi fabrikamızda üretimi yapılarak mekânınıza montajı gerçekleştirilir. Karpuz tente sisteminin içerisinde hafif metal malzemeler kullanarak yapılır. Yukarı doğru açılır şekilde tasarlanır. Karpuz tente manuel ve uzaktan kumandalı şekilde üretilir. Kaynak bölümleri bir birine tamamen bağlı olduğundan, kötü hava şartlarından ortaya doğabilecek darbelere dayanıklıdır. Başta akrilik kumaş, PVC, diğer kumaş çeşitleri kullanılır. Kumaş ve diğer sistemler gergin şekilde tenteye monte edildikten sonra kullanılmaya hazır hale gelir. Tentenin kenarına takılacak özel mekanizmalar sayesinde kumanda ile kontrol edebilirsiniz.

Balon Tente

Karpuz tente modeli içerisinde, balon tente seçeneği de mevcuttur. Balon tente, yuvarlak ve şişkin şekilde tasarlanır. Bu sistem ise daha ufak vitrin ve pencerelere, tek tek ya da yan yana sıralanacak şekilde monte edilebilir. Mevcut yapıya şık görünüm katacağınız gibi gölge alan oluşturarak da çekici hale getirebilirsiniz. Eski mimari yapılara nostaljik görünüm katabilirsiniz.

Balon tente modeli, dükkân vitrinleri, mağazalar, restoranlar, lokantalar, kapı girişleri, kafeler ve diğer işletmelerin pencerelerinde, evlerde ise balkon, teras ve pencerelerde kullanılmaktadır.

İzmir Mega Tente Sistemleri, balon tente üretimi yapmaktadır. Keşif sonrası mağazamıza gelerek, yaptığımız projeleri inceledikten sonra en uygun balon tente modeline karar verebilirsiniz. Balon tente fiyatı keşif sonrası tespit edilen ölçüler ve kullanılacak malzemeler dikkate alınarak hesaplanır.

Karpuz Tente Kullanım Alanları

Otel

Ofis

Mağaza

Dükkân vitrinleri

Restoran

Lokanta

Kafe

Ev

Balkon

Teras

Karpuz Tente Özellikleri

Tente boyunun ayak uzunlukları tercihe göre yapılır.

Yapı ve mekândaki manzarayı kapatmadan, güneş, yağış ve rüzgârdan korur.

Kullanılan kumaş solmaz ve kolaylıkla temizlenebilir.

Elektrostatik toz boya sayesinde metal kısımların solması engellenir.

Oval yapıya sahip olduğu için, su birikintilerini doğru düzgün aşağı akıtır.

Güneş ışınları sert bir şekilde yansıtarak engeller.

Karpuz Tente Avantajları

Uzaktan kumanda ile rahatlıkla kontrol edilebilir.

İş yerlerinin kullanımı için daha uygundur.

Fiyatı diğer tente modellerine göre daha ucuzdur.

Üretimi ve montajı daha hızlı şekilde yapılmaktadır.

Karpuz Tente Fiyatı

İzmir Mega Tente Sistemleri olarak, kaliteli ve uygun fiyat politikası nedeniyle tercih edilen firmalar arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Kullanılan malzeme, kumaş, aksamlar, yapının ölçüsü, malzemenin ölçüsü nedeniyle karpuz tente fiyatında değişiklik yaşanabilmektedir. Firma olarak yaptığımız tente modelleri için kullanım ve ürün garantisi veriyoruz. Satış ve montaj sonrasında yaşanacak her türlü aksaklıklara karşı ücretsiz teknik servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ücretsiz keşif hizmeti, mağazamızdaki modeller ve diğer yapılan projeleri inceledikten sonra en doğru kararı verebilirsiniz. Karpuz tente modeli ve fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için İzmir Mega Tente Sistemleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...